Uniek in de wereld van Private Banking

ABN AMRO MeesPierson introduceert Private LiveXpert. Bekijk de video voor een eerste kennismaking met een nieuwe stijl van private banking.

100% Private Banking op een eigentijdse manier

Private LiveXpert geeft private banking een nieuwe dimensie. Het beheer van uw vermogen is niet langer een agendapunt op gezette tijden, maar laat zich makkelijk integreren in uw dagelijks leven. Via uw mobiel, tablet of laptop heeft u overal direct contact met uw private banker en team. U schakelt snel, veilig en effectief over uw beleggingen, vermogensoverdracht of pensioen en andere vermogensvragen.

  • Direct contact met uw private banker en financieel specialisten
  • Via de telefoon, de beveiligde Private LiveXpert app en online video gesprek
  • Ook ’s avonds en zaterdag

Laten we kennis maken

Private Banking online magazine
Uw beleggingen in
goede handen
bekijk nu

Private Banking is persoonlijk aandacht voor uw vermogen

Uw vermogen verdient voortdurend aandacht. Daarom zijn we u persoonlijk van dienst met oplossingen die optimaal op úw situatie aansluiten. Zowel privé als zakelijk. Voor nu en in de toekomst. Hiervoor heeft u uw eigen private banker waarmee u altijd direct kunt schakelen. En bij specifieke vragen heeft u toegang tot een team specialisten. Bijvoorbeeld als het gaat om beleggen, vermogensstructurering of estate planning. Daarmee helpen wij u altijd en overal de juiste beslissingen te nemen.

“Wij vertalen uw wensen en doelen in heldere adviezen die in lijn zijn met de toekomst die u voor ogen heeft.”

Marie-Charlotte van Lier, Directeur Private LiveXpert

Videogesprek

Adviesgesprekken met uw private banker of specialist vinden vaak plaats via een online videogesprek. Benieuwd hoe een videogesprek werkt?
Bekijk de video

  • Direct en persoonlijk advies over uw vermogen
  • Documenten samen online doornemen
  • Ook ’s avonds en op zaterdag

Private Assistance

Een onderdeel van onze private bank is Private Assistance. Dit team staat klaar voor service en advies voor meer dagelijkse bankzaken. Ze staan in verbinding met uw private banker, mocht aanvullend advies nodig zijn.

Private Assistance is bereikbaar op:
+31 (0) 20 343 43 43

Private LiveXpert app

Met de Private LiveXpert app heeft u altijd snel en veilig contact met uw private banker en team. Uw banker kan hiermee ook contact met u opnemen. Zo heeft u altijd uw private banker bij u. Zelf zien hoe de Private LiveXpert app werkt? Bekijk de video

  • Nieuw in private banking: rechtstreeks contact via beveiligde app
  • Snel en direct contact over uw vermogen
  • Waar u ook bent, wanneer het u schikt

Een goede relatie begint met een uitgebreide kennismaking

Wij begrijpen dat u pas tevreden bent als u zich persoonlijk herkent in onze adviezen. Om u goed van dienst te kunnen zijn willen we u daarom eerst leren kennen. Uitgebreid de tijd nemen om uw financiële situatie in beeld te brengen. Samen te praten over uw persoonlijke plannen en verwachtingen.Bij ons zit u met de mensen aan tafel die uw taal spreken. Zij stellen vragen die u aan het denken zetten en prikkelen u met verschillende scenario’s. Of u nu uw familiekapitaal aan ons toevertrouwt of als ondernemer oren heeft naar adviezen op het snijvlak van zakelijk en privé. En zo uw persoonlijke financiële koers te bepalen. Dat is volgens ons de basis voor een goede en duurzame samenwerking.

Meer weten over Private Banking